Vinyasa Yoga

Bij Vinyasa Yoga, ook wel Flow Yoga genoemd, vloeien de houdingen vlotjes in elkaar. Je beweegt van de ene houding naar de andere terwijl je je voortdurend blijft concentreren op je ademhaling. Deze vloeiende beweging samen met de adem is wat Vinyasa Yoga onderscheidt van Hatha Yoga.

Vinyasa Yoga kan best omschreven worden als freestyle Ashtanga Yoga. Ashtanga Yoga werd ontwikkeld door K. Pattabhi Jois die een vaste reeks yoga oefeningen uitwerkte. Vinyasa Yoga daarentegen is minder strikt dan Ashtanga Yoga en laat ruimte voor variatie in de houdingen.

Vinyasa Yoga Doetinchem Terborg Achterhoek

Voordelen van Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga is zeer geschikt voor wie wil werken op uithoudingsvermogen, kracht en soepelheid. Omdat de houdingen aangepast kunnen worden en er steeds voldoende opties en variaties aangeboden worden zijn deze lessen geschikt voor alle niveaus. Hieronder even een aantal voordelen van Vinyasa Yoga op een rijtje:

  • Verbetering van het uithoudingsvermogen
  • Opbouwen van kracht en flexibiliteit
  • Reiniging van het lichaam
  • Betere bloedcirculatie
  • Mentale rust
  • Minder stress
  • Meer energie
  • Betere concentratie

Power Vinyasa

Heb je al wat ervaring met (Vinyasa) Yoga en wil je graag extra uitdaging? Volg dan eens de les Power Vinyasa. Tijdens deze lessen oefenen we de Hoofdstand en verschillende arm balancing houdingen zoals de Kraai en de Kraan.

Waar en Wanneer

De les Vinyasa Yoga wordt gegeven op woensdagochtend (10:15-11:30) in Yogacentrum in Terborg.

Voor de lessen Power Vinyasa kan je terecht in Het Yoga Huis Doetinchem op woensdagavond (19:00-0:15) en op donderdagavond (20:30-21:45).

Neem een kijkje op de pagina Lessenrooster en Locaties voor een volledig overzicht van de lessen.

Tarieven

Op de pagina Tarieven vind je het volledige overzicht van de verschillende tarieven en abonnementen die je kan gebruiken om de yogalessen bij Yoga & Wellness te volgen.

Let op: Het Yoga Huis in Doetinchem hanteert een eigen tarievensysteem. Voor de lessen Power Yoga moet je dus bij Het Yoga Huis je plekje boeken en je abonnement betalen.

Schrijf je in

Wil je je graag inschrijven voor de Vinyasa Yogales in Terborg? Gelieve op voorhand je matje te reserveren. Je kan hiervoor telefonisch contact opnemen (0682 99 57 99) of een mailtje sturen naar info@yogawellnesscenter.nl.

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag meer informatie over de lessen Vinyasa Yoga in Doetinchem en Terborg? Neem gerust contact op, ik beantwoord met plezier al je vragen!