Tarieven

De tarieven zijn van toepassing op alle groepslessen van Yoga & Wellness, uitgezonderd de 10-lessenreeks Yoga & Meditatie. Voor deze lessenreeks moet je je afzonderlijk inschrijven.

De abonnementen zijn niet plaatsgebonden waardoor je geniet van meer flexibiliteit en mogelijkheden. Als je bijvoorbeeld op vrijdagochtend in Doetinchem eens niet kan komen kan je zonder probleem de les volgen op dinsdagavond in Terborg!

Gelieve altijd op voorhand je komst te bevestigen. Zo voorkom je dat je naar de les komt en er geen plek meer is!

Proefles

Kom je voor de eerste keer naar de les? Kom gerust even kennismaken en kies uit:

1 proefles € 7
3 proeflessen in 3 weken € 15

Belangrijk: Een proefles is enkel mogelijk als je nog geen enkele les gevolgd hebt bij Yoga & Wellness en is niet te combineren met een tijdelijke actie.

Waarom 3 proeflessen? Als je voor de eerste keer ergens yogales volgt is het heel normaal dat je eerst wat moet wennen aan de houdingen, de lessen,… Na een aantal lessen weet je wat beter wat te verwachten en heb je misschien ook al even kunnen proeven van een aantal voordelen van yoga. Hierdoor kan je beter inschatten of de yogalessen al dan niet bij jou passen.

Regular abonnement

Dit abonnement is voor mensen die wekelijks naar de les kunnen komen. Ook hier is rekening gehouden met 1 tot 2 extra lessen voor het geval je toch eens een les moet overslaan. Uiteraard kan je ook met dit abonnement meerdere lessen per week volgen.

10 lessen in 3 maanden € 90
5 lessen in 6 weken € 50

Unlimited abonnement

Omdat regelmatige yoga beoefening erg gezond is wil ik je hierin graag motiveren en steunen. Met een Unlimited abonnement kan je aan alle lessen van Yoga & Wellness deelnemen. Hierdoor kan je 2 tot zelfs 3 keer per week yogales volgen aan een gereduceerd tarief!

Unlimited (2 maand geldig) € 128
Unlimited (3 maanden geldig) € 168

Flexikaart

De Flexikaart is geschikt voor mensen die op regelmatige basis yogales willen volgen maar graag ook flexibiliteit houden om af en toe eens een les over te slaan.

10 lessen in 5 maanden € 110
5 lessen in 10 weken € 57.50

Losse les

Kan je slechts heel af en toe naar de les komen? Ook dan ben je uiteraard welkom!

1 losse les € 13

Reserveer nu

Gelieve telefonisch (0682995799) of per email (info@yogawellnesscenter.nl) op voorhand je matje te reserveren. Je kan het bedrag vóór de start van de les overschrijven naar:

Yoga & Wellness
NL52RABO0317984810

Gelieve hierbij je naam en het gekozen abonnement te vermelden.

 

Boek nu!