Tarieven

De abonnementen zijn niet plaatsgebonden waardoor je geniet van meer flexibiliteit en mogelijkheden. Als je bijvoorbeeld op vrijdagochtend in Doetinchem eens niet kan komen kan je zonder probleem de les volgen op dinsdagavond in Terborg!

Proefles

Kom je voor de eerste keer naar de les? Kom gerust even kennismaken en de lessen en ruimte ervaren.

3 proeflessen in 3 weken € 15

Belangrijk: Een proefles is enkel mogelijk als je nog geen enkele les gevolgd hebt bij Yoga & Wellness en is niet te combineren met een tijdelijke actie.

Waarom 3 proeflessen? Als je voor de eerste keer ergens yogales volgt is het heel normaal dat je eerst wat moet wennen aan de houdingen, de lessen,… Na een aantal lessen weet je wat beter wat te verwachten en heb je misschien ook al even kunnen proeven van een aantal voordelen van yoga. Hierdoor kan je beter inschatten of de yogalessen al dan niet bij jou passen.

Regular abonnement

Dit abonnement is voor mensen die wekelijks naar de les kunnen komen. Hier is rekening gehouden met een aantal extra lessen voor het geval je toch eens een les moet overslaan. Uiteraard kan je met dit abonnement ook meerdere lessen per week volgen.

10 lessen in 3 maanden € 93
20 lessen in 6 maanden € 185
40 lessen in 1 jaar € 360

Unlimited abonnement

Omdat regelmatige yoga beoefening erg gezond is wil ik je hierin graag motiveren en steunen. Met een Unlimited abonnement kan je aan alle lessen van Yoga & Wellness deelnemen. Hierdoor kan je 2 tot zelfs 3 keer per week yogales volgen aan een gereduceerd tarief!

Unlimited (3 maanden geldig) € 190
Unlimited (6 maanden geldig) € 360
Unlimited (1 jaar geldig) € 630

Flexikaart

De Flexikaart is geschikt voor mensen die op regelmatige basis yogales willen volgen maar graag ook flexibiliteit houden om af en toe eens een les over te slaan.

10 lessen in 5 maanden € 114

Losse les

Kan je slechts heel af en toe naar de les komen? Ook dan ben je uiteraard van harte welkom!

1 losse les € 13

Lessenrooster

Klik op onderstaande button om het lessenrooster te raadplegen en een les te boeken.

Lessenrooster raadplegen en les boeken

Inschrijven

Ben je nog geen lid van Yoga & Wellness? Schrijf je snel in en boek nadien meteen een les!

Inschrijven

Contact

Wil je graag meer informatie? Neem gerust contact met me op, ik beantwoord met plezier al je vragen!