Lessenrooster en locaties

Lessenrooster

De yogalessen gaan door op verschillende locaties in de Achterhoek. Hieronder vind je een overzicht van het lessenrooster en de verschillende locaties.

Momenteel is er even geen Vinyasa Yoga les. Heb je wel interesse in Vinyasa Yoga en zie je dit graag terug op het lessenrooster? Neem dan even contact met me op.

Dinsdag 19:00-20:15 Hatha Yoga Terborg Wachtlijst Reserveer nu
20:30-21:45 Yin Yoga Terborg Laatste plaatsen! Reserveer nu
Woensdag 10:30-11:45 Yin Yoga Terborg Beschikbaar Reserveer nu
Donderdag 19:00-20:15 Hatha Yoga Terborg Laatste plaatsen! Reserveer nu
Vrijdag 9:00-10:15 Hatha Yoga Doetinchem Beschikbaar Reserveer nu

Yoga & Meditatie

De lessenreeks Yoga & Meditatie bestaat uit 10 lessen. Tijdens deze lessenreeks beoefenen we samen yoga, meditatie en pranayama (ademhalingsoefeningen). Je leert verschillende yoga-, ademhalings- en meditatietechnieken die je ook in het dagelijkse leven kan toepassen voor meer rust, energie en aanwezigheid in het moment.

Maandag 9:00-10:15 Terborg Volzet Reserveer nu

De les Yoga & Meditatie gaat door op:

17 en 24 september, 8, 15 en 29 oktober, 5, 19 en 26 november, 10 en 17 december

Locaties

Terborg, Yoga Centrum

Yoga Centrum Terborg DoetinchemDe yogalessen in Terborg gaan door in het Yoga centrum Terborg. In deze ruime en serene yogaruimte voel je je meteen ontspannen en in de juiste energie voor een deugddoende yogales.

Yoga centrum Terborg
IJsselweg 41b
7061XV Terborg

Yoga Centrum Terborg werkt samen met Acupunctuur Praktijk Te Boekhorst. Meer informatie over Helga te Boekhorst en haar acupunctuur praktijk vind je op acupunctuurachterhoek.nl.

Doetinchem, Sporthal De Bongerd

Sporthal De Bongerd is gelegen op het winkelplein De Bongerd in Doetinchem, op wandelafstand van het treinstation Doetinchem De Huet. De lessen gaan door in de vergaderzaal die op vrijdagochtend tot yogahal wordt omgevormd.

Sportzaal De Bongerd
De Bongerd 81
7006NH Doetinchem