Privéles yoga

Tijdens een privéles yoga geniet je van individuele begeleiding en wordt de les volledig opgebouwd volgens je persoonlijke noden en behoeftes. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het verlichten van rugpijn, migraine, slapeloosheid, het versterken van je lichaam, het tot rust brengen van je gedachten,…

Hatha yoga privéles Varsseveld Doetinchem

Een privéles kan ook interessant zijn voor beginnende yogastudenten. Deze introducerende lessen bieden je een eerste ervaring met yoga en kunnen je helpen om nadien gemakkelijker door te stromen in een groepsles.

Het is ook mogelijk om je met 2 personen in te schrijven voor een privéles yoga.

Wil je graag een thuis practice opbouwen maar heb je geen idee hoe je hieraan moet beginnen? Ook hierbij kan ik je helpen! Nadat we samen besproken hebben waar je aan wil werken en wat je mogelijkheden zijn stellen we samen een lessenplan op. Nadien blijven we in contact en kan je altijd bij mij terecht voor vragen en extra begeleiding. Indien nodig plannen we een of meerdere vervolg sessies in tot je voldoende kennis en vertrouwen hebt om op eigen benen verder te kunnen.

Neem contact op zodat we samen kunnen bespreken waar je aan wil werken en hoe we dit het beste kunnen verwezenlijken.

Waar

De lessen worden bij jou thuis gegeven. Het is niet nodig om een hele grote ruimte beschikbaar te hebben. Als er plaats is voor 2 yogamatten is dat ruim voldoende.

Voor privélessen in Varsseveld kom ik zonder extra kosten bij jou aan huis.
Woon je buiten Varsseveld (in de Achterhoek) wordt per les 10 euro verplaatsingskosten in rekening gebracht.

Wanneer

De datum en het tijdstip van de lessen worden in overleg bepaald. Ook de regelmaat van de lessen bespreken we samen en stemmen we af op jouw wensen en behoeftes.

Tarieven

Losse Privéles: 35 euro per les

10 lessenabonnement (3 maanden geldig): 300 euro

Voor privélessen in Varsseveld kom ik zonder extra kosten bij jou aan huis.
Woon je buiten Varsseveld wordt per les 10 euro verplaatsingskosten in rekening gebracht.

Contact

Neem contact op voor meer informatie over de privélessen yoga of om een privéles te reserveren.

Ervaringen

“Toen ik je benaderde voor privéles bij mij thuis, kreeg ik direct respons en een aanbieding voor de gevraagde lestijden. Ik ben blij dat ik dit gedaan heb, zo bleef ik mooi in het ritme en het was uitermate leerzaam en ontspannend.” (Willem)