Massage voor Vrouwen

Kom helemaal tot rust tijdens een massage in de Achterhoek en geniet van de uitgebreide effecten van een deugddoende ontspanningsmassage. De voordelen van massage zijn talrijk en hebben effect op het lichaam en op de geest. Dankzij de wrijving en de druk die tijdens het masseren wordt uitgeoefend wordt de bloedsomloop gestimuleerd waardoor de voedingsstoffen die in het bloed zitten beter kunnen circuleren in het lichaam. Samen met andere voordelen zoals onder andere het ontspannen van de spieren, het verhelpen van huid- en spierklevingen, het stimuleren van de organen, en meer, wordt het algemene welzijn van het lichaam verbeterd. Ook mentaal kom je helemaal tot rust tijdens een ontspannende en tegelijk verkwikkende massage. Verwen jezelf met een deugddoende massage in de Achterhoek bij Yoga & Wellness.

Wellness massage Varsseveld Achterhoek

De massage wordt uitgevoerd met massage olie, eventueel gecombineerd met essentiële oliën (afhankelijk van persoonlijke voorkeur, met als doel om bepaalde klachten te verlichten of een diepere ontspanning te stimuleren). De massage kan ook uitgevoerd worden met een bodylotion voor een verzachtende en hydraterende werking op de huid.

Wat te verwachten van een ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een zachte en verzorgende massagevorm. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een sportmassage waarbij hardere massagetechnieken gebruikt worden, wordt een ontspanningsmassage rustig uitgevoerd met als doel om ontspanning te bevorderen. Verschillende technieken zoals kneden en strijken worden langzaam uitgevoerd voor een optimale ontspanning. Massage is heel bevorderlijk om spanningen in het lichaam los te laten en ook mentaal even helemaal tot rust te komen.

De voornaamste voordelen op een rijtje:

 • Verminderde spierspanning
 • Bevordering van de stofwisseling
 • Stimulering van de bloedsomloop
 • Verbeterde afvoer van afvalstoffen (het is aangeraden om na de massage voldoende water te drinken zodat de afvalstoffen nog beter afgevoerd kunnen worden)
 • Stimulering van het lymfesysteem
 • Stimulering van het zenuwstelsel
 • Minder stress
 • Betere slaap
 • Ontspanning van lichaam en geest

 

Massage aan huis

Je kan bij Yoga & Wellness terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage. De massage voor vrouwen wordt bij jou thuis gegeven door massage therapeute Dorien Bortels. Massagetafel, handdoeken en massageolie worden meegebracht, je hoeft zelf niets te voorzien. Nadien kan je lekker nagenieten in het comfort van je eigen huis, makkelijk toch?

Je kan kiezen tussen een massage van de nek, schouders en rug. Deze massage duurt 30 minuten en is ideaal om spanningen in de schouders en rug los te laten. Ook de armen worden soms behandeld om meer ontspanning te bieden in de nek en schouders.

Kies je voor de volledige lichaamsmassage dan wordt het volledige lichaam behandeld tijdens een massage van 60 minuten. We beginnen met het hoofd, de nek, schouders, armen, rug, achterzijde van de benen en voeten. Vervolgens wordt het aangezicht, de buik, en de voorzijde van de benen gemasseerd.

 

Voorafgaand aan je eerste massage bij Yoga & Wellness doen we een intake gesprek om alvast kennis te maken en eventuele fysieke condities te bespreken waar ik tijdens de massage rekening mee moet houden (bepaalde kwalen, blessures, huidaandoeningen,…).

 

Tarieven

Je kan kiezen tussen verschillende opties: een gedeeltelijke of volledige lichaamsmassage. De gedeeltelijke lichaamsmassage duurt 30 minuten en behandelt de nek, schouders en rug. Tijdens de volledige lichaamsmassage van 60 minuten wordt het volledige lichaam gemasseerd.

Onderstaande tarieven zijn geldig voor massage in Varsseveld en omgeving (tot een straal van 15 km). Voor langere afstanden wordt een onkostenvergoeding van 10 Euro in rekening gebracht.

Nek/schouders/rug
(30 minuten)
 20 Euro Boek nu!
Lichaamsmassage (60 minuten)  40 Euro

 

Verras iemand met een heerlijke massage Varsseveld!

Ben je op zoek naar een origineel geschenk dat ongetwijfeld heel enthousiast onthaald wordt? Bestel dan een Cadeaubon bij Yoga & Wellness!

 

Bestel nu een Cadeaubon! 

 

Goed om te weten

 • De massage voor vrouwen wordt gegeven door massage therapeute Dorien Bortels
 • Massage wordt enkel gegeven op propere huid. Gelieve voor je komst even onder de douche te kruipen.
 • Je hoeft niets te voorzien, alles wordt meegebracht. Wel wordt aangeraden om comfortabele kledij te dragen.
 • Betaling kan contant ter plaatse of vooraf per overschrijving. Pinnen is niet mogelijk!

 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken:

Dorien Bortels – Massage therapeute
06 82 99 57 99
info@yogawellnesscenter.nl