Workshop Inversies Doetinchem

Workshop Inversies Yoga Doetinchem

 

Tijdens de workshop Inversies leer je verschillende technieken om omgekeerde houdingen onder de knie te krijgen. Omgekeerde houdingen behoren al snel tot de gevorderde houdingen, en velen vermijden ze dan ook liever in hun yoga beoefening. Toch zijn inversies heel goede houdingen en hebben ze vele voordelen. Tijdens deze workshop bespreken we het effect van inversies en hoe je je lichaam (en je geest) kan voorbereiden op inversies. Vervolgens bespreken en beoefenen we een aantal omgekeerde houdingen zoals de Hoofdstand (Sirsasana) en de Schouderstand (Sarvangasana) in detail.

De les is toegankelijk voor alle niveaus. Wel is enige lichaamscontrole en –bewustzijn aangeraden. We bouwen de les stap voor stap op. Door middel van persoonlijke begeleiding en correcties krijg je meer inzicht in de houdingen en in je persoonlijke moeilijkheden en mogelijkheden. Doe mee, verleg je grenzen in je eigen yogabeoefening en werk op kracht en lichaamscontrole op een speelse en leuke manier.

De Workshop Inversies wordt gegeven door Dorien op zondag 25 juni 2017 van 9:30 – 11:00.
 

Locatie

Tarief

Inschrijven

Het Yoga Huis Doetinchem

Louise De Colignystraat 11a

7001GD Doetinchem

€ 15,00 Inschrijven kan via Het Yoga Huis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *