Workshop Arm Balancing Doetinchem

Workshop arm balancing yoga Doetinchem

 

Ben je altijd onder de indruk van andere yogi’s die zo gemakkelijk in een elegante arm-balancing houding kunnen staan en ben je benieuwd hoe ze dit doen? Goed nieuws! Bij arm balancing draait het vaak meer om techniek en niet zoals velen denken om kracht. Tijdens de workshop arm-balancing leer je verschillende tips en tricks om gecontroleerd en met gemak in arm balancing houdingen te komen. We nemen de tijd om de poses te ontdekken en de techniek te begrijpen. Tijdens de workshop werken we onder meer op de Kraai (Kaakasana), Kraan (Bakasana), Pauw (Mayurasana), en Schorpioen (Vrischikasana).

De les is toegankelijk voor alle niveaus. Wel is enige lichaamscontrole en –bewustzijn aangeraden. Door middel van persoonlijke begeleiding en correcties krijg je meer inzicht in de houdingen en in je persoonlijke moeilijkheden en mogelijkheden. Doe mee, verleg je grenzen in je eigen yogabeoefening en werk op kracht en lichaamscontrole op een speelse en leuke manier.

De Workshop Arm Balancing wordt gegeven door Dorien op zondag 10 september 2017 van 9:30 – 11:00.
 

Locatie

Tarief

Inschrijven

Het Yoga Huis Doetinchem

Louise De Colignystraat 11a

7001GD Doetinchem

€ 15,00 Inschrijven kan via Het Yoga Huis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *